Borulu Pişirme Fırınları 2

Alptekin borulu pişirme fırınlarının kapalı devre boru düzeneği ile pişirme işlemi gerçekleşmektedir. Yüzey alanı genişletilmiş yanma hücresi ve yüksek ısı iletkenliğine sahip olan boru hattı sayesinde düşük yakıt tüketimi ile tüm alanlarda homojen ve seri pişirme sağlanır.

Mevcut iç aydınlatma ve her bir kattabulunan temperlenmiş cam sayesinde ürünün pişme sürecini izlemek mümkündür. Fırın sıcaklığı, otomatik olarak ayarlanan derecede sabit kalmakta ve ayarlanan pişme süresi tamamlandığında sesli ikaz vermektedir.

Borulu pişirme fırınları, kat sayısına, pişirme alanına ve yakıt çeşidine göre ( fuel-oil, lpg, doğalgaz, elektrik)  farklı modellere sahiptir. Talebe göre doğal enerji kaynaklarının (odun, kayısı çekirdeği, fıstık, fındık kabuğu ) kullanıldığı fırınların imalatıda yapılmaktadır.

Borulu tip fırınlarımızda sirkülasyon fanı ve benzeri mekanik ekipmanlar kullanılmadığından bakım masrafları oluşmaz ve elektrik kesintileri gibi olumsuz durumlarda üretim aksatılmadan devam eder.

Model BM-40 BM-60 BM-80
Kapasite (Adet/Saat) 150 225 300
Pişirme Alanı (m²) 4 6 8
Kat Adedi 4 4 4
Maksimum Sıcaklık Değeri (°C ) 290 290 290
Isı kapasitesi (kcal/saat) 26000 43000 50000
Brülör Gaz Basıncı (mbar) 20-300 20-300 20-300
Elektrik Gücü (kW) 1,4 1,8 1,8
Palet Sayısı (Adet) 4 8 8
Palet Ölçüsü (mm) 820x1800 620x1800 620x2200
Fırın İç Eni (mm) 820 1240 1240
Fırın İç Boyu (mm) 1240 1240 1660
Fırın İç Yüksekliği (mm) 175 200 200
Genişlik [X] (mm) 1350 1980 1980
Derinlik[Z] (mm) 2150 2150 2390
Yükseklik [Y] (mm) 1960 2140 2140
Ağırlık (kg) 1650 3000 4000


Kapasite 300 gr ekmek için verilmiştir,gramaja göre değişkenlik gösterebilir.