Hakkımızda

Türkiye'de 1980 yılında başladığımız faaliyetlerimize bugün İstanbul ve Malatya’da bulunan fabrikalarımızdaki üretimlerimiz ile Romanya ve Moldova’daki mağazalarımızda görevli profesyonel kadromuzla sektöre hizmet vermekteyiz.

Genel Gıda proses makineleri, Taze ve Kuru meyveler, sebzeler ve bitkileri işlenmesine yönelik komple ünite, makine ve ekipman desteklerimiz ile müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş, eğitim ve entegre çözümler üretiyoruz.

Kamu ve özel sektör kuruluşları ile birlikte yürüttüğümüz projelerimizde öncelikle başlangıç yapılanması, süreç tasarımları, genel organizasyon tasarımı ile sektördeki bilgi paylaşımının tasarlanması ve geliştirilmesini içeren çalışmalar ile kullanıcıların kurumsal gelişimi hızlandırılmaktadır.

Amacımız; çalışmalarımız ile mükemmelliğin belirleyicisi, sektörde saygı duyulan bir kurum olmak ve bu saygıyı daimi kılmaktır.

Hedefimiz; Teknolojik ar-ge (araştırma-geliştirme) çalışmalarımız ile üretim hatlarımızdaki makinelerin ve ekipmanlarının verimliliği sonucu oluşan talepleri geniş kapsamlı, amacına uygun uluslararası standartlarda süreklilik ilkesi ile kullanıcıların birinci tercihi olmaktır.

Prensiplerimiz; KORALP , Doğaya saygı ilkesi ile A++ enerjili verimi yüksek performanslı işleme makine ve ekipmanların üretimini gerçekleştirmektedir.

Hizmetlerimizin kalitesini daha iyi kılmak için etkin ve yaratıcı iletişim kurmak. Gereksinimleri analiz ederek, müşterilerimizi profesyonel hizmetlerden faydalandırmak. Müşterilerimizin taleplerini bilimsel çalışmalar ile sonuçlandırarak, bizden beklentilerini aşan hizmetler sunmamızı sağlayan hizmet hedefleri geliştirmek ve hedeflerimize ulaşabilmemiz için uygun bir müşteri hizmet planı hazırlamak, değerlendirmelerini düzenli istemek.

Talepleri yerine getirmek, olası sorunları öngörebilmek ve sürprizlerin oluşmaması için planlı uygulama yapmak ve teknik yada hizmet sorunlarını zamanında, karşılıklı saygı anlayışı içerisinde ele alınarak çözümlemektir.